Informatie over Beton

Beton

Beton speelt een belangrijke rol in het bouwen maar ook in een duurzame samenleving. Door zijn veelzijdigheid biedt het vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen. Beton past perfect in de circulaire economie, heeft een extreem lange levensduur, is veilig en het draagt bij aan een comfortabel en energiezuinig gebruik door haar hoge accumulerende vermogen (warmte en koude opslag). Wij kunnen u informeren over welke beton het meest ideale is voor uw project in samenwerking met de betoncentrales. Wilt u graag dat wij voor u de betonlevering regelen schroom dan niet om contact op te nemen.

Dekvloeren

Bij nieuwbouw of aanbouw van uw gebouw wordt de vloer normaliter afgewerkt met een zogenaamde zandcement dekvloer. De deklaag bestaande uit zand, cement en water is ideaal om de werktuigbouwkundige installatie, (vloer)verwarming en elektrische installatie in weg te werken. Eenmaal droog vormt de harde, vlakke vloer een uitstekende ondergrond voor verdere afwerking.

 

Beton & betonpomp

Betonpompen bieden een ideale technische oplossing voor het pompen van kant-en-klaar beton over lange afstanden, in de hoogte of naar elke plaats die moeilijk toegankelijk is. Ze zorgen ook vooral voor een veel gemakkelijkere en snellere uitvoering.

Er bestaan verschillende types pompen, naargelang de afstand die moet bereikt worden of de beschikbare ruimte. Wij staan graag klaar om u van advies en een offerte te voorzien.

Door bouw ecologische kennis te delen, stimuleren wij het bewust kiezen voor milieuvriendelijk bouwen. Onze producten leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort.